Vés al contingut
1

El Montpalau Team presenta el nou calendari d'activitats hivernals

 

 

El Centre Excursionista Montpalau Team ha celebrat la seva Assemblea Ordinària i ha fet públic les novetats de cara a la proper temporada, i s'ha presentat el calendari hivernal de l'entitat.

El club continua creixent i ha creat un nou equip de competició en BTT al Campionat de l'Open Girona i també un equip que competeix al Campionat de Cross del Maresme. També ha fet públic que organitzarà la Marxa per la Marató de TV3 que es farà el proper 17 de desembre a Pineda amb l'Ajuntament i altres entitats, i també repetirà en el gran projecte de fer arribar la Flama del Canigó corrent fins a Pineda, així com altres activitats.

També ha creat noves equipacions esportives i ha fet inversions en material de tot tipus.

Durant l'assemblea s'ha tractat la memòria i revisió del curs 2022-2023, el balanç econòmic i estat de comptes i el pressupost del curs 2023-2024. També s'ha donat la informació per fer les noves assegurances i les noves afiliacions a la FEEC. Ben aviat es donaran a conèixer les condicions de cada modalitat d'assegurança.

 

1
 


 


 

Activitats d'escalada, hivernals, rutes i travesses en BTT arreu de Catalunya

La propera activitat és una ruta pel Bassegoda de 20 quilòmetres i 1200 m.de desnivell positiu. És una ruta per un sector de muntanya molt bonic i molt salvatge.

El diumenge 3 de desembre es fa una matinal d'escalada a Sta. Brígida, a Amer, on hi ha diverses vies d'escalada de diversos graus i dificultats. L'activitat està indicada per a majors d'edat i per a menors acompanyats. Caldrà dur material d'escalada, que es pot llogar també a través del centre excursionista pinedenc.

Altres activitats ja programades són la Marxa per la Marató de TV3, que es farà a Pineda el diumenge 17 de desembre i també un cap de setmana de raquetes i d'esquí de muntanya a la Cataluna Nord, l'esquiada popular de Pineda, rutes pel Berguedà, el Montseny i el Cap de Creus, i una travessa de dos dies en BTT pel voltant del Pedraforca.

També es faran xerrades de formació i altres activitats esportives i lúdiques.


 

Totes les rutes i activitats són obertes a socis i no socis (amb una petita aportació econòmica) i també als membres de l'Escola de Muntanya. Tota la informació la tindreu a www.montpalauteam.cat o bé al telèfon 638 27 90 57.