Vés al contingut
1

Campanya del Gran Recapte d’aliments ‘Alimenta el que importa’

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

En el cas de Pineda hi participen supermercats i en algun cas, el petit comerç. Cesareo Villagrà, delegat del Banc dels Aliments al Maresme ha explicat que aquest any es recull alimentació bàsica com ara llet i llaunes de conserva de peix i verdura, llegums cuites, pasta o arròs.

Cesáreo Villagrà ha explicat que el Banc dels Aliments atén gairebé 1000 persones a Pineda, en coordinació amb Benestar Social i a través de Càritas i Creu Roja de l’Alt Maresme. També ha dit que els aliments que es recullin a Pineda es queden al municipi.

 

1
L'equip de govern ha volgut ser en un dels punts de recollida.

 

Les donacions es fan en un format mixt, amb donacions econòmiques, que es podran fer fins el 30 de novembre, o donacions físiques d’aliments als establiments col·laboradors.

Aquestes donacions són més necessàries que mai per dos motius: la pujada de preus que limita la capacitat del Banc dels Aliments a comprar menjar i distribuir-lo, i pel canvi de model previst en el programa d’entrega d’aliments de la Unió Europea que pot provocar que 200 mil persones deixin de rebre ajuda alimentària a Catalunya.