Vés al contingut
1

El ‘Pineda Mar de flors’ transforma el centre de la vila en un festival de colors

 

 

Es podrà fer un recorregut per gaudir de les diferents composicions florals que han fet artistes, escoles, instituts, les entitats i associacions del municipi. La temàtica d'aquest any porta per nom "En transformació...ens transformem..." i coincideix, un any més, amb la Mostra de Teatre. Durant el cap de setmana trobareu diferents muntatges florals als carrers, places i espais públics de Pineda. Sílvia Grau, directora artística del Pineda Mar de Flors ha explicat que aquest any s’han afegit més espais i més persones participants i veurem treballs molt originals.

 

Sílvia Grau també ha explicat que a l’edició d’aquest any hi participen més d’una trentena de comerços que han decorat els seus aparadors amb motius florals i el públic podrà triar el millor aparador.

Durant el cap de setmana també es farà un taller per fer un ram de flors silvestres i un taller d’estampació. Sílvia Grau ha dit que la inscripció ha estat tot un èxit perquè ja no queden places per apuntar-se. La inauguració del ‘Pineda Mar de Flors’ és aquest dissabte a les 10 del matí a la Plaça de Catalunya, i a continuació s’anirà fins a l'església de Santa Maria per començar el recorregut amb els artistes i les persones que s’hi vulguin afegeixin.

La regidora de Cultura Verònica Rebollo ha animat a tothom a gaudir de tots els muntatges florals i ha fet un agraïment a tothom.

Sílvia Grau ha afegit que sense el públic no seria possible esdeveniments com aquest i ha volgut fer un agraïment als jardiners de Pineda per recopilar bona part del material de poda i que han fet servir les escoles, instituts i artistes per fer les composicions florals.