Vés al contingut
1

Interior anuncia que la comissaria de Mossos de Pineda comptarà amb més agents

 

Foto. Departament d'Interior

 

El Departament d'Interior ha informat avui que els Mossos destinaran nous agents al Maresme per seguir ampliant la dotació més gran que ha tingut mai la comarca. Són nous agents que provenen de la darrera convocatòria de 850 places que acabaran la formació l'estiu que ve.


A la darrera promoció aquest passat estiu ja es van incorporar 19 agents a les comissaries d’Arenys de Mar, Mataró, Pineda i Premià de Mar. Segons el Departament d'Interior, amb les noves incorporacions la comissaria de Pineda comptarà amb 94 efectius per donar servei a Pineda, Calella, Malgrat o Santa Susanna. La comissaria d'Arenys de Mar compta amb 95 agents. La petició de més agents l'havien fet l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, l'alcalde de Calella, Marc Buch, així com la resta d'alcaldes de les poblacions de l'Alt Maresme.


 

 

Joan Ignasi Elena i el director general de Mossos es reunirà amb els alcaldes de la comarca

Avui també s'ha informat que el director general de la Policia, Pere Ferrer, es reunirà amb l’alcalde de Calella, Marc Buch, el proper 21 de desembre per analitzar els darrers episodis delinqüencials que han tingut lloc al municipi. Alhora, el conseller Joan Ignasi Elena té previst també trobar-se amb alcaldes de la comarca les properes setmanes.