Vés al contingut
1

El 24 de febrer s'organitza una sortida per anar a esquiar

 

Foto. La Molina

 

Si t'agrada esquiar, ets pots apuntar a l'Esquiada popular a La Molina el diumenge 24 de febrer. El viatge es fa en autocar i també hi ha la possibilitat de tenir classes particulars per aprendre a esquiar. Les inscripcions són limitades i l'any passat es van esgotar en pocs dies. L'excursió està organitzada pel Centre Excursionista Montpalau Team i l'autocar és gratuït pels socis, i de 12€ pels no socis.

 

El preu del forfait és a partir dels 37€ pels majors de 18 anys, i a partir dels 28€ pels menors d'edat. El pot comprar cadascú per poder acollir-se als descomptes i promocions en funció de cada persona o família. El lloguer del material també va a càrrec de cadascú i es pot llogar a peu de pistes.


 

Compra de forfaits AQUÍ

 

1

 


 

El bus per anar a esquiar a La Molina sortirà de Pineda a 2/4 de 6 del matí del diumenge 24 de febrer. La sortida està organitzada pel Montpalau Team i és oberta a socis i no socis. Més informació a info@montpalauteam.cat i també a www.radiopineda.cat


 

Ruta en grampons i raquetes al Pic de l'Infern

Es farà el dissabte 13 de gener amb una ruta de senderisme de 8 km o una ruta alpina de 14 km i un desnivell de 1200m. Es podrà fer ruta per crestes nevades i segons condicions de neu, enfilar el Pic de l'Infern per alguna de les seves dues variants. Cal disposar del material adequat per fer aquesta sortida i el mateix centre excursionista pot llogar material.

És una sortida oberta a tothom (no socis 10€) i cal tenir l'assegurança per fer aquesta activitat.

Més informació a www.montpalauteam.cat

 

1

 


 

Cap de setmana pels amants de l'esquí de muntanya i de les canals de neu

Si t'agrada l'esquí de muntanya o enfilar canals de neu pots participar a la hivernal a la Cerdanya francesa. Es farà una sortida de dos dies per pujar canals de neu i gel a la Cambra d'Aze i una segona jornada per practicar l'equí de muntanya o bé una ruta amb raquetes de neu.

Es pujarà el Pic Peric -2960m- des de Formigueres. La ruta té 12 km i +800. Es farà nit al refugi de Llívia i és imprescindible tenir experiència en neu i dur el material adequat, com raquetes, grampons, piolet i arnés i casc. També es pot llogar al centre excursionista pinedenc.