Vés al contingut
1

La funció solidaria de 'The Pastorets, el musical' recull 2.520€

Fotos: Centre Cultural i Recreatiu de Pineda

 

Que es destinaran a la Junta Local de lluita contra el càncer de Pineda. La companyia del Centre ha recollit aquests diners, amb la venda d'entrades, de la funció solidària que s'ha fet aquest diumenge. Podeu seguir fent donacions fins el dia 31 de gener al compte ES08 2100 4104 5713 0000 5951.

El Centre Cultural també ha confirmat que el Nadal d'aquest any 2024 seguiran apostant per una nova temporada de 'The Pastorets, el musical'. L'equip del Centre ha fet un agraïment a tothom que l'ha fet possible, especialment al públic, que ha omplert el teatre, exhaurint les entrades en cada funció. I és que, aquest Nadal, més de 5.000 persones han vist ‘The Pastorets, el musical’. ‘The Pastorets, el musical’ s’ha acomiadat de l’escenari aquest cap de setmana amb les dues últimes funcions.

The Pastorets, el musical’ és la reconversió de ‘Els Pastorets’, un clàssic de la cultura popular, a un musical innovador, modern, dinàmic i divertit, amb una gran implicació de la massa social i una gran repercussió i èxit de públic. L’espectacle va guanyar el Premi Ateneus 2022 a la creativitat artística, premi atorgat per la Federació d’Ateneus de Catalunya.

 

 

2