Vés al contingut
1

David Verdaguer guanya el Premi Gaudí a la millor interpretació masculina

 

 

Aquesta nit s’han entregat els premis Gaudí que atorga l'Acadèmia del Cinema Català, i la pel·lícula ‘Saben aquell’ aconsegueix 7 premis, incloses les categories de millor interpretació protagonista masculí per l’actor David Verdaguer i millor protagonista femenina per l’actriu Carolona Yuste. En el seu parlament, David Verdaguer ha volgut dedicar el premi a la dona de l’humorista Eugenio. La pel·lícula, dirigida per David Trueba, també ha estat premiada com a millor direcció de producció, millor so, millor maquillatge i perruqueria, millor vestuari i millor direcció artística.


 

David Verdaguer és malgratenc i ha estat molt vinculat al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.


 

L’altre gran guanyadora dels Gaudí ha estat la pel·lícula ‘Creatura’ que s’ha endut el premi a la millor pel·lícula, millor direcció i millor actriu secundaria, entre altres categories. ‘La societat de la neu, dirigida per J.A. Bayona, també s’han endut el premi Gaudí en la categoria de millor pel·lícula europea.

El dia 10 de febrer es farà la Gala d’entrega dels Premis Goya. David Verdaguer també està nominat en la categoria de millor actor protagonista.