Vés al contingut
1

Òmnium Alt Maresme engega el projecte "Donem suport als nostres autors"

 

Escolta el president d'Òmnium Alt Maresme Toni Latorre


 

Engeguen el cicle de trobades locals per presentar la feina d'autors locals totes les disciplines culturals. Dissabte 17 de febrer a les 6 de la tarda es presentarà la película "En la nit fosca" de Raimon Miranda. El president d'Òmnium Cultural Toni Latorre ha explicat que volen donar suport a autors i artistes que sovint no és massa coneguda i més molt interessant.

 

Durant l'acte de dissabte es podrà conversar amb l'autor en un format de video-club.

Miranda és el fundador de la productora Montpalau Films que ha fet dos documentals, curtmetratges i videoclips. En la nit fosca és un llargmetratge de ficció per a cinema i va ser presentada per ser seleccionada als Premis Gaudí i Goya del 2020. És un conte gòtic, rodat íntegrament en Pineda rodada en un sol pla-seqüència de 106 minuts, i en blanc i negre.


1

 

 

El cicle ja va començar el 2 de febrer a Malgrat amb la presentació de l'autora Júlia Silveira i el seu llibre "Penes amb pa" que podreu trobar a Amazon.

 


 

La seu d'Òmnium Alt Maresme acollirà la mostra dels Premis VOC -Versió Original en Català-

Són premis que promou Òmnium Cultural per a la creació audiovisual en català. Són premis per reconèixer els millors curtmetratges, websèries i nous formats audiovisuals fets originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts. Engloba tres categories, curtmetratges de ficció, curtmetratges documentals i Sala Oberta, destinada a projectes audiovisuals emmarcats dins dels nous formats, en fase de desenvolupament.

Antoni Latorre ha explicat que «són una aposta per la creació de cinema en català».


 

Els treballs es podran veure a les diferents poblacions de l'Alt Maresme i en concret a Pineda es podran veure curtmetratges el 16 de març a la seva seu del Carrer Montpalau 12-14 de Pineda. Podeu demanar entrades de cada sessió, que és gratuïta a www.voc.cat

 

Les obres presentades reben dos premis, del Jurat d'Òmnium, i el jurat del públic, que el voten les persones que assisteixen a cada exhibició.


 

1