Vés al contingut
1

Els Castellers de l'Alt Maresme inicien els assajos de la nova temporada mentre busquen nou local

 


 

L'entitat té el repte de trobar nou local i s'han reunit amb representants de tots els ajuntaments per buscar solucions. Han de deixar el seu local actual del Polígon Industrial de Pineda i ara asseguren que «no tenen on anar». S'han reunit amb els ajuntaments de Pineda, Tordera, Malgrat de Mar i Santa Susanna, que s'han compromès a seguir treballant per trobar un local en algun punt de la comarca.

 

1


 

Mentrestant, han començat els assajos

Els assajos de canalla són els dimarts a les 19 h i els divendres a les 19.30 h. Els assajos generals, els dimarts a les 20 h i els divendres a les 20.30 h, al local de la colla, al carrer Montseny 84 de Pineda. Amb la campanya "Et necessitem" (cartell adjunt), fan una crida a la població del nostre territori que vinguin a provar a algun assaig.

També han començat els assajos dels músics de la colla (gralles i timbals). Els dimarts, de 19.30 h a 21 h, seran a Calella i seran d'iniciació, per a gent que en vol aprendre de zero, i es farà a través d'un professor especialista (classes gratuïtes). Els divendres, de 20.30 h a 21.30 h, seran per a tecnificació, i es portaran a terme a Pineda.

 

1


 

Setmana Santa castellera

Del 25 al 28 de març obriran el local de Pineda a la canalla de 5 a 16 anys, ja siguin infants que no han fet mai castells (iniciació), o d'altres que sí (tecnificació). Es faran jocs de psicomotricitat, tallers de confiança i treball en equip, i descoberta de la cultura castellera. El preu són 10€/dia pels socis i 12€/dia pels no socis. Les places són limitades.

 

1


 


 

Actes del 8 de març (Dia de la Dona)

El cap de setmana del 8 i 9 de març, faran diverses activitats per commemorar el Dia de la Dona a les 19.30 h amb un pilar de dones a Malgrat de Mar (davant l'Arxiu), i a les 20.30 h, assaig general al local de Pineda. L'endemà, a les 22 h, al local de Pineda, sessió gratuïta de monòlegs feministes amb la Laia Castelló i la Carmensita Ye-yé. Hi haurà servei de barra.


 

1