Vés al contingut
1

«Els tallers de la memòria ens han donat vida i ens han servit de molt»

El mes de març arriba a Pineda una nova edició dels Tallers de la Memòria per a la gent gran. Tenen per objectiu mantenir i millorar la memòria a través d’exercicis pràctics i divertits, i també són importants les relacions socials que fomenten.

 

Així ho han destacat alguns usuaris i usuàries, que han participat al programa Pineda Es Mou de Ràdio Pineda: en Josep Maria Benjumea, Maria Rojas, Elisa Enrique, Pedro Montfort i Socorro Sánchez.

Escolta el programa Pineda Es Mou

 

Els tallers de la Memòria es faran a partir del 14 de març, tant a Pineda Centre com a Poblenou, amb una sessió setmanal durant 12 setmanes. Els tallers estan organitzats per Benestar Social de l’Ajuntament i són per a persones més grans de 65 anys empadronades a Pineda. Les treballadores familiars Isabel Madrid i Quima Llanos són les talleristes.

Han destacat el bon ambient que es crea, la col·laboració entre els participants i tota la feina preventiva que fan: es treballa la memòria visual, el raonament, l’escriptura i el llenguatge per adquirir i recuperar agilitat mental.

Els tallers començaran a partir del dimecres 13 març al Casal d’Avis de Poblenou i a partir de dijous 14 de març a Benestar Social de Pineda Centre, al c/Riera 31. Cal apuntar-se al Carrer Riera 31 o bé al passeig Diputació 8 (seus de Benestar Socia)

Més info al 93 767 15 60

 

1