Vés al contingut
1

La policia científica dels Mossos d’Esquadra investiga l'origen del foc del Càmping Enmar

Foto. Ràdio Pineda

 

S'han fet càrrec del cas i tenen obertes totes les línies d'investigació obertes, fins i tot, que haig estat un foc provocat. Tots els testimonis adverteixen que el foc es va iniciar en diferents focus i ara la investigació es centra en revisar les imatges de les càmeres del càmping i també les imatges de les càmeres de seguretat dels carrers de Pineda i de la carretera NII entre altres.

El regidor de Seguretat Ciutadana Diego Sánchez ha dit aquest matí a Ràdio Pineda que la policia científica dels Mossos d’Esquadra treballa en diverses línies d’investigació, amb la col·laboració de la Policia Local de Pineda.

Diego Sánchez ha dit que «ara s’ha de deixar treballar als professionals», i ha destacat que des del primer moment la Policia Local de Pineda també els ajuda.


L'incendi ha cremat part del càmping Enmar en l'incendi de diumenge a la nit. No hi ha hagut danys personals però sí el càmping ha quedat molt afectat, especialment per la banda del C/Barcelona: Hi ha 17 bungalous cremats totalment, 3 cremats parcialment i una trentena amb danys. A l'exterior ha quedat un vehicle calcinat.

 

1

 

1


 

Els propietaris del càmping, que té 130 bungalows, han dit que estan afectats i el foc es va estendre molt ràpidament. El foc es va concentrar en una part del càmping i segons s'ha sabut, els bombers van haver de desallotjar la família propietària que viuen a la masia dins del recinte.

 

1

 

 

1

 

 

 

1
Fotos. Camping Enmar. Detall d'alguns dels seus bungalows cremats

 

 


 

Segons la previsió, el càmping havia d'obrir divendres

Gran part del càmping no ha patit danys ni tampoc l'entrada al recinte o per les autocaravanes. Ara hauran d'afrontar la nova temporada d'estiu. L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que «espera que puguin treballar amb normalitat aquesta temporada que és a punt de començar» i els ha donat ànims després del que ha succeït.

Els treballadors del càmping també han començat a treballar aquests dies, i justament ja feia algunes jornades que preparaven totes les instal.lacions per a poder rebre els visitants que arribaran, sobretot, a partir de Setmana Santa.