Vés al contingut
1

L'equip de competició BTT del Montpalau Team inicia a tot pedal l'Open Girona de la Lliga Catalana

 

 

Competirà a l'Open Girona de la Lliga Catalana amb inici a La Jonquera aquest diumenge. La resta de proves es faran a Castell d'Aro, Quart, Sant Gregori, Vilajuïga i també a Sant Hilari. La competició s'allarga fins el mes de juny.

També ha participat a la primera prova del Shimano Supercup Massi a Banyoles i es farà una nova prova a Santa Susanna el 7 d'abril.


 

El calendari ve encara més carregat perquè haurà de disputar la Marató del Cap de Creus el 24 de març, el Campionat de Catalunya Marató 'Els herois del Bruc' el mes de maig, i el campionat Catalunya Ultra fent el GarriguesBike i el Pedals de Foc Non Stop al massis del Pedraforca.


 

És un equip molt jove que fa temps que entrena per a poder participar en aquesta competició que aplega els millors corredors en BTT de les comarques gironines. 

L'Equip el formen Alba Viana, Eudald Ubach, Fàbio Cervero, Marc Pujol, Noa i Nil Nart, Biel Manresa, Eloi Bresoli, Biel Nualart, Pau Pardo, Lluna Martí i Martí Làzaro.

 

1

 

 

L'equip està patrocinat per Mobles Madueño, el Càmping Els Pins, Nualart Martí, Bicis Poch, Residència Els Arcs, Construccions Pere Zamora, el Tiberi i Bel&Tin i també l'empresa Sporty de Pineda.
 

Més informació a www.montpalauteam.cat i a Instagram i Facebook


 

1