Vés al contingut
1

Pineda ha acollit la XIII Jornada de Marxants del Maresme

L'alcalde, Xavier Amor, ha inaugurat la Jornada

 

Pineda ha acollit la XIII Jornada de Marxants del Maresme. En aquesta jornada s'han tractat les preocupacions, però també els punts forts i allò que tenen de valor per als pobles els mercats.

 

La Jornada s'ha celebrat al Centre Innova de Pineda organitzada per l'Associació de Marxants del Maresme. El seu president, Martí Ramoneda, ha dit a Ràdio Pineda que estan satisfets de la bona acollida de la jornada.Martí Ramoneda, també ha destacat el valor dels mercats, que, «a l'igual que el comerç de proximitat, fan poble i fomenten la cohesió social». Entre les seves preocupacions hi ha el top manta i les falsificacions, així com la seguretat.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha inaugurat la jornada. Ha dit que «els mercats de marxants són una peça clau del nostre model de comerç i de productes de proximitat, que volem potenciar amb la màxima qualitat». La regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Carmen Montoya, també ha participat i ha destacat la importància d'aquesta jornada a Pineda, amb participació de tota la comarca i també de poblacions de les comarques de Barcelona.

 

1

1

2

1