Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC) defensa la tasca del govern a Pineda i anuncia ajuts i facilitats pel pagament d'impostos

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor


 

Xavier Amor (PSC) ha tancat avui el cicle d'entrevistes als portaveus polítics a l'Ajuntament de Pineda que ha fet Ràdio Pineda». En l'entrevista ha parlat de política municipal i també d'àmbit general.


Xavier Amor també ha parlat de la tasca de govern que ja porten en menys d'un any d'aquest mandat, i ha dit que en relació al PAM (Pla d'Acció Municipal) «moltes coses ja s'estan fent» i ha posat com a exemple el canvi de llums led als fanals, millores urbanístiques, serveis de tot tipus, la remodelació de Serveis Socials o l'aposta per la cultura i les entitats. Ha afegit que «també treballen un gran projecte per canviar la plaça de la Pubilla i la plaça de l'Estació, per fer la remodelació de l'entorn, que ha de ser l'inici d'un nou passeig marítim futur».


 

Pel que fa a l'atenció per la gent gran, ha dit que demanaran a la Generalitat que augmenti el nombre de places públiques de residència per a gent gran a Pineda «i ens equiparin amb d'altres pobles perquè tenim menys places que d'altres poblacions». Per això ha dit que «es reunirà amb responsables de la conselleria de Drets Socials per tractar aquesta demanda».

Xavier Amor ha dit que «un tema pendent és agilitzar els tràmits amb l'Ajuntament de Pineda, sobretot els urbanístics». Per això, justament aquesta setmana es reunirà amb tècnics i l'alcaldessa de l'Ajuntament de Sabadell, «que han aconseguit atorguar permisos d'obra en tres mesos» mentre que a Pineda els terminis són molt superiors. Ha afegit que «Pineda treballarà amb la Cambra de Comerç per aconseguir-ho».


 

També ha parlat del ple municipal, dient que ahir es va aprovar el desenvolupament dels nous polígons industrials, i també de la gestió de Can Xaubet que ara compta amb 5000 abonats.

 

Xavier Amor ha avançat que Pineda tindrà en breu el servei de l'Hospital de Dia de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en un edifici «a prop de Can Xaubet».

Amor també ha parlat de les mesures que s'aplicaran per a pagar impostos «amb una tarifa plana a mida, amb fraccionament dels pagaments sense interessos» i també de nous ajuts per habitatge amb una partida de 45.000€.

 


 

Xavier Amor forma part de la Direcció Executiva Nacional

Ara forma part de la direcció del PSC i pel que fa a la convocatòria d'Eleccions al Parlament, Xavier Amor ha dit que «pel PSC és un moment idoni, surt reforçat del seu Congrés Nacional», i ha remarcat que Salvador illa és un referent polític per a molta gent i està a punt per aquests comicis. Xavier Amor ha dit que està agraït que Salvador Illa l'hagi triat per formar part de la direcció de l'Executiva Nacional, el màxim òrgan de direcció del partit a Catalunya, que es va aprovar amb el 98% dels vots. Pel que fa a la campanya, ha avançat que faran propostes en positiu. Les prioritats són unir a la ciutadania i preservar els serveis públics. També ha anunciat que dissabte es crearà el consell d'alcaldes del PSC del qual també en formarà part i que estarà dirigit per Jaume Collboni.

Xavier Amor ha afegit que Salvador Illa «és l'aposta ferma pel diàleg a Catalunya, i clau també per convèncer el partit a Madrid». Pel que fa a l'amnistia, ha dit que respecta totes les opinions, però ho ha resumit amb una pregunta: «Amb l'aposta pel diàleg, estem millor o estem pitjor a Catalunya?».


 


 

Demana votar a les Eleccions Europees

D'altra banda, Xavier Amor, ha volgut remarcar la importància de les Eleccions Europees, «per les polítiques que ens afecten a tota la ciutadania i que es decideixen allà, i també per frenar la ultradreta».