Vés al contingut
1

18ena Cantada Escolar: «El mar és de tots i està ple de vida»

Fotos de l'any passat: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Amb aquest missatge, 1500 nens i nenes de primària de totes les escoles de Pineda i l’escola Marià Cubí de Malgrat, cantaran al mar, aquest divendres a 2/4 d’11 del matí a Can Xaubet. Es tracta de la la 18ena Cantada Escolar que organitza el Seminari de Coordinació dels mestres de música de les escoles de Pineda, amb el suport de l’Ajuntament. Dolors Nogueras, directora de l’escola Montpalau i membre d’aquest grup de treball ha explicat que el mar forma part de la nostra identitat i «cal cuidar-lo i conservar-lo». L'associació 'Els Amics de la Barca a Vela Llatina -El Mamelló-' els han ajudat amb la decoració de la posada en escena de la cantada, amb molts elements marítims.

 

Els nens i nenes cantaran temes molt diversos dedicats al mar: des de temes més reivindicatius a cançons que parlen de pirates o cançons de pel·lícula com ‘La Sireneta’. Com cada any, estaran acompanyats pels músics Joan Bernaus al baix, Pau Pomés al teclat, Pep Romaguera guitarra elèctrica i arrenjaments i Adrià Sanz a la bateria. La cantada és oberta a tothom i es demana que els assistents que hi vagin, ho facin, si és possible, a peu.

 

Les escoles que hi participen són: Aloc, Antoni Doltra, Horitzó, Jaume I, Fedac Pineda, Mediterrània, Montpalau, Poblenou, Sant Jordi i Marià Cubí de Malgrat de Mar.

Farem connexions en directe via Instagram @radiopineda i la 94.6 FM.

 

1