Vés al contingut
1

Malú, Sergio Dalma, Sopa de Cabra, Rozalen o Luz Casal al Festival Mar d'Estiu

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Judit Llimós

Escolta AQUÍ l'entrevista als alcaldes i a The Project


 

Avui s'ha presentat el Festival Mar d'Estiu, el festival de música i arts escèniques que es farà el mes d'agost a Pineda. El festival està organitzat per la promotora The Project amb el patrocini de l'Ajuntament de Pineda i l'Ajuntament de Santa Susanna.

 

La directora artística del festival, Judit Llimós ha dit que «és un projecte que vol donar una programació per a tots els públics en un espai d'oci i de cultura». També ha dit que «hi actuaran grans artistes d'estils variats i destaquen les actuacions de Malú, com un dels caps de cartell».
També ha remarcat l'actuació dels artistes catalans més buscats i ha volgut destacar el village amb actuacions cada dia «destacant les veus femenines».

També ha dit que «el lloc és idoni i tothom hi trobarà el seu espai i el seu concert».

 

El cartell gira al voltant dels grans noms amb trajectòries artístiques consolidades, parant especial atenció a l’escena catalana i espanyola. Els divertits Ojete Calor inauguraran el cicle el 3 d’agost, donant pas a una programació que comptarà amb un bon grapat de grans noms com Luz Casal, Ara Malikian, Sopa de Cabra i Los Secretos entre molts altres.

Artistes de gran renom com Malú, que repassarà en directe les seves millors cançons, l’estimadíssim Sergio Dalma i Juan Magán, amb els seus hits de ball llatins, també formen part d’aquesta cita estel·lar. El gadità Antoñito Molina, en plena espiral ascendent, és tota una realitat indiscutible d’aquesta temporada, arribant a audiències cada cop més grans. Els sempre inspirats God Save The Queen i Rozalén, que presentarà el seu nou disc El Abrazo, també ens acompanyaran.

Tampoc podem deixar de banda els més joves, així que el cartell inclou un doble concert amb dues de les propostes més rabiosamet actuals i populars de la nostra escena: Mushkaa i The Tyets completen un festival Mar d'Estiu que promet grans moments pels amants de la millor música en directe.

Tota la informació a www.mardestiu.cat


Entrades a la venda demà divendres, 22 de març, a les 12 h.


 

La presentació s'ha fet avui al Restaurant 7 portes de Barcelona davant dels mitjans de comunicació.

 

 

Ojete Calor, 3 d'agost

Los Secretos, 4 d'agost

Antoñito Molina, 5 d'agost

Sergio Dalma, 6 d'agost

God Save The Queen, 7 d'agost

Juan Magán, 8 d'agost

Sopa de Cabra, 10 d'agost

Malú, 13 d'agost

Luz Casal, 15 d'agost

Rozalén, 16 d'agost

Ara Malikian, 17 d'agost

Muschkaa + The Tyets, 18 d'agost


 

1