Vés al contingut
1

Entrem de ple als actes de la Setmana Santa

 

 

Els actes, organitzats per l’Associació Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent, ja han començat i aquest dissabte es farà el Pregó de Setmana Santa a càrrec de Jonathan Ortiz Fernandez, a les 8 del vespre a l’església de Santa Maria, i a continuació es farà el nomenament de Maria Antònia González com a nova ‘Hermana Mayor’. Maria José Sánchez i la Rosa Mª Montaño han explicat que són actes oberts a tothom i que donin inici a tot el que han preparat per aquesta Setmana Santa.

 

L’entitat també convida a tothom, el dijous 28 de març, a vestir els passos de flors com fan cada any. I el Divendres Sant ja obriran les portes del local a partir de les 10 del matí pels últims preparatius abans de la Processó. Abans, però, a 1/4 d’1 del migdia es farà la Missa a l’església de Poblenou i a 2/4 de 7 de la tarda començarà la Processó de Divendres Sant, amb sortida des del carrer Vallès 15. Maria José Sánchez ha dit que aquest any vindran els Manaies de Banyoles i també vindrà a Pineda la banda de Cerdanyola.

 

Pel que fa al recorregut Maria José Sánchez ha explicat que hi ha canvis i també hi haurà cadires. Maria José Sánchez i Rosa Maria Montaño han fet un agraïment als membres de la Confraria de Poblenou que fan possible la processó i també a tothom que els ajuda i també a la gent gran. Els actes acabaran Diumenge de Pasqua amb la Missa de Resurrecció a 1/4 d’1 del migdia a l’església de Poblenou.