Vés al contingut
1

'Vecinos en Lucha' s'afegeix al comunicat de l'Ajuntament sobre les novetats en el pagament d'impostos

 

Foto d'arxiu.

 

 

Segons un comunicat, les negociacions s'han fet en dues línies, facilitar les formes de pagament i millorar les ajudes a les persones amb dificultats econòmiques. Ara es podrà pagar l'IBI, escombraries i vehicles en set rebuts mensuals. Per accedir a aquest sistema cal justificar les dificultats econòmiques de la família.

La segona opció és domiciliar els impostos de forma automàtica l'IBI es cobrarà durant 6 mesos i les escombraries dues vegades. Sense interès i sense fer cap petició especial. Això comportarà una modificació del calendari i l'aprovació pel ple municipal.


En una nota asseguren que s'ha negociat un augment de la partida de les ajudes fins els 45.000,00 €. Aquests ajuts poden arribar al 50% del rebut de l'IBI, que poden beneficiar tant el propietari com l'arrendatari.

Vecinos en Lucha «no tanquen les negociacions i volen mantenir una taula permanent de diàleg per seguir aquest tema i altres que han sorgit dins de la plataforma». També es posen a disposició de qualsevol veí que vulgui contactar-hi per poder ajudar-lo en els tràmits o dubtes que tingui amb aquest nou sistema de pagament i ajuts.


 

1