Vés al contingut
1

ERC del Maresme tria l'alcalde de Sant Cebrià per les llistes del 12M

 

Font. ERC

 

Albert Pla pren el relleu a la pinedenca Mònica Palacín, que no anirà a les llistes d'ERC el 12M.

La Federació Comarcal d’ERC del Maresme s'ha reunit aquest dimarts a Arenys de Munt en assemblea extraordinària per elegir els candidats comarcals per les eleccions al Parlament del 12 de maig i del Parlament Europeu del 9 de juny. A l'acte hi ha estat present el President de la Generalitat, Pere Aragonès, que milita a la comarca.


 

S'ha triat a Albert Pla, com a candidat maresmenc a la llista republicana. En el seu parlament ha dit que vol “servir sense esperar res a canvi dedicant-hi esforços i energia, tal com ha estat fent fins ara com a alcalde de Sant Cebrià», càrrec que ha anunciat que deixarà quan acabi aquest mandat.

 

1

 

 

1


 

La pinedenca Mònica Palacín deixa, per tant, aquesta responsabilitat i segon recull el comunicat d'ERC, «de la seva gestió destaca la seva feina com a diputada a la Comissió d'Educació del Parlament, i per haver impulsat un lideratge feminista al partit». Mentrestant, a la llista s'hi manté Najat Driouech. Albert Pla anirà acompanyat a les llistes de la regidora mataronina Anna Salicrú, que ocuparà la segona plaça de la llista del Maresme.

Jan Bosch, és el candidat maresmenc al Parlament Europeu.