Vés al contingut
1

Dissabte es fa un fora estocs de la Fundació Molí d’en Puigvert a Poblenou

 

Aquest dissabte arriba una nova edició del ForaEstocs! de 10 del mati a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça dels Reis Catòlics de Poblenou. Ja podeu reservar el vostre torn al web www.entrapolis.com

El ForaEstocs’ del Molí és la liquidació més gran de moda de la Fundació Privada el Molí d'en Puigvert. Aquest dissabte a Pineda, podeu trobar estocs de primeres marques i fabricants a molt bon preu, tant per home com per dona. Aquesta vegada no hi haurà roba infantil.


 

Recordem que la Fundació El Molí d’en Puigvert és una entitat privada, d’iniciativa social i sense ànim de lucre, orientada a la inserció laboral i social de persones amb trastorns de salut mental. El seu objectiu és contribuir a que la persona amb malaltia mental millori les seves competències professionals i pugui incorporar-se al món del treball de forma normalitzada, així com contribuir al canvi en la percepció que la societat té de les persones afectades per una malaltia mental. Per això dediquen bona part de la seva tasca a fer visibles les capacitats personals i laborals de les persones amb les que treballen cada dia.