Vés al contingut
1

Nova senyalització del Camí de Sant Jaume al seu pas per Pineda

 

 

El Consorci de Turisme del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona ha senyalitzat l’eix de la costa i el Camí de Sant Jaume en el seu pas per Pineda. La nova senyalització marca les direccions i la proximitat de les poblacions veïnes de Calella i Santa Susanna.

Aquesta setmana s'ha fet la instal·lació dels panells i la Regidoria de Turisme ho ha revisat.


 

El Camí de Sant Jaume que passa per Pineda i la costa

El Maresme ja compta amb el tram de la costa catalana del Camí de Sant Jaume. Per Pineda, passa pel Passeig de Mar, arran de la platja. La Via Marina entra a la comarca per Malgrat i arriba fins a Montgat, convertint-se en un traçat únic d’aquest camí de peregrinació que permet als visitants gaudir del Maresme amb bona part del seu recorregut al costat del mar.

De La Selva, entra al Maresme per Malgrat, passant per Santa Susanna, Pineda, Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, i baixa per tots els pobles fins arribar a Barcelona. El camí, però no té ni de bon tros el volum de persones que tenen a punts del nord de la península. Tot fa pensar que en el cas del Maresme, alguns peregrins faran la ruta per etapes mentre estan allotjats en un mateix hotel, i per això, alguns d'ells no aniran tant carregats amb motxilla.


La Via Marina del Camí de Sant Jaume arriba a Barcelona i Montserrat, i des d'allà fins a Galícia.

 

1

 

 

1

 

 

1