Vés al contingut
1

La Dramàtica del Círcol de Badalona guanya el 43è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda

Fotos: Centre Cultural i Recreatiu de Pineda


 

Amb l’obra de teatre ‘Un dels últims vespres de Carnaval’ de Carlo Goldoni. També han guanyat els primers premis de millor direcció, actor de repartiment , actriu de repartiment ex aequo , millor escenografia i millor votació popular. També van rebre el segon premi al millor actor principal i el tercer premi d’actriu principal.

Es dona la casualitat que la companyia ja va participar i guanyar la 14a edició del Concurs de teatre de Pineda. Era l’any 1992 i van participar amb la mateixa obra. 30 anys després i amb el mateix muntatge, han tornat a guanyar el concurs i el seu director, Toni Forteza, i l’actor Ramon Canals, també han repetit premi.


 

El segon premi a la millor companyia l'ha guanyat Els Amics de les Arts de Terrassa per l’obra “Un mort darrere la porta”, que també van rebre el segon premi a la millor direcció i segon i tercer premi a les millors actrius de repartiment.


 

El tercer premi a la millor companyia va ser pel Triangle de Barcelona amb el seu muntatge; “La Colometa, somnis d’envelat”. Sergi Marcos va ser premiat amb el tercer premi de direcció, Guillermina Faustino, i guanyar el primer premi a la millor actriu principal, i Júlia Vinolo, el primer ex aequo a millor actriu de repartiment. El Triangle també va rebre el premi al millor muntatge musical.


 

El Centre de Gràcia amb El nois de la banda, van guanyar el premi a millor il·luminació i escenografia, i Sergi Saboya i David Gallach, van rebre el segon i tercer premi al millor actor de repartiment. I l’Inestable Ceratana de Puigcerdà, que enguany van inaugura el concurs amb “El malalt imaginari” de Moliere, van guanyar el segon premi a millor actriu principal (Teresa Pérez de Rozas) i el tercer a millor actor principal (Xavier Piguillem). I el primer premi al millor actor d’aquesta edició, premi Josep Piris Tro va ser per l'actor del Centre Catòlic d’Olot, Usu Tambadou, pel seu treball en l’obra “La història del zoo”.


 

A més del primer premi al millor actor principal que el Centre va voler dedicar a Josep Piris Tro, també hi havia dos premis més personalitzats, el de millor actriu de repartiment, premi Quimeta Basart i Batallé, i el de millor votació popular, premi Josep Morell Nogueras, tres persones molt vinculades a l’entitat i al concurs de teatre de Pineda.


 

Els premis es van entregar dissabte a la Gran Nit del Teatre. Podeu consultar la resta de premiats al web del centre i a les seves xarxes socials.

 

 

1
Millor actor de repartiment.

 

 

1
Millor actor principal.

 

 

 

1
Millor actriu principal.

 

 

 

1
Millor actriu de repartiment.

 

 

 

1
Millor direcció.

 

 

 

1
Millors premis tècnics.




 

1