Vés al contingut
1

Més de 60 espectacles programats a La Mostra de Teatre de Pineda

Fotos: Ràdio Pineda

 

La 20ena edició de La Mostra Nacional de Teatre a Pineda se celebra aquest cap de setmana amb més de 60 espectacles programats a diferents espais de Pineda. I tot plegat coincidint amb el Pineda Mar de Flors. Un gran aparador per gaudir dels millors espectacles de teatre a càrrec de companyies d’arreu del territori, però també d’altres punts de l’Estat. Ramon Costa del Centre Cultural i membre de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, i un dels organitzadors de la Mostra, ha explicat que veurem companyies de Luxemburg, Bèlgica o França, entre altres.

 

La Mostra comença aquest divendres i s’allargarà fins diumenge. L’acte central es fa aquest dissabte a les 12 del migdia al Centre Cultural, amb l’entrega dels Premis Arlequí i una petita lectura en motiu del Dia Mundial de la Poesia. Ramon Costa ha dit que a l’edició d’aquest any es podran veure musicals, comèdia, drama, poesia, espectacles infantils, de carrer i teatre juvenil.

 

La regidora de Cultura Verònica Rebollo ha dit que Pineda acollirà a moltes companyies i també a molts visitants, coincidint amb el Pineda Mar de Flors. Ha dit que, només amb la Mostra, a Pineda hi ha 900 pernoctacions.

 

Els espectacles es podran veure a diferents espais del municipi com les sales gran, la polivalent i la Sala Tívoli del Centre Cultural, L’Espai Sindicat, l’Escola Aloc, la sala Galeano del Centre Cívic Poblenou, l’espai Sara Llorens i l’Auditori.

Podeu consultar els espectacles, horaris i llocs al web www.lamostrapineda.cat Organitza el Centre Cultural, l’Ajuntament de Pineda i la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

 

1