Vés al contingut
1

Ràdio Pineda entrevistarà a tots els partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya

 

 

Tot a punt per la cobertura de les Eleccions al Parlament del 12M. Dilluns començarem les entrevistes que s'emetran cada dia al matí a 3/4 de 9 i que tindran una durada de 20 minuts. Les entrevistes seran en directe i cada partit decideix el candidat que s'entrevista, o bé els portaveus municipals. L'ordre serà de menys a més representació al Parlament de Catalunya. Les entrevistes s'allargaran fins el 9 de maig i es podran tornar a escoltar a www.radiopineda.cat i també es podran escoltar a través dels informatius horaris.


 

Les entrevistes començaran a les 8:40 del matí, a partir de dilluns 28 d'abril de maig:

 

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Dilluns 29 d'abril, Partit Popular

Dimarts 30 d'abril, Ciutadans

Dijous 2 de maig, Comuns Sumar

Divendres 3 de maig, CUP

Dilluns 6 de maig, Vox

Dimarts 7 de maig, Junts per Catalunya

Dimecres 8 de maig, Esquerra Republicana de Catalunya

Dijous 9 de maig, PSC

 

 

Els informatius de Ràdio Pineda

A través dels butlletins informatius es podrà seguir l'actualitat política a Pineda i els actes que es fan durant la campanya electoral. Els talls de veu es podran escoltar als butlletins de la 1 i les 7 de la tarda i també es podran escoltar íntegrament al servei de radio a la carta. Les notícies seguiran el criteri periodístic.


 

12 M: Seguiment de la jornada electoral

Ràdio Pineda farà el seguiment de la jornada Electoral en els seus informatius horaris de les 8 del matí a les 8 del vespre. A les 21 h començarà el programa especial Nit d’Eleccions amb Pep Basart i Maria Josep Hernández que aniran explicant els resultats electorals a mesura que avanci l'escrutini. També a través de la pàgina web www.radiopineda.cat i Facebook i Instagram de Ràdio Pineda.


 

Des dels canals d’informació de l’Ajuntament de Pineda, www.pinedademar.cat, Facebook i Twitter, es podran seguir puntualment les dades de participació i dels resultats dels comicis a Pineda. Durant tot el diumenge d'eleccions, l’Oficina d’Atenció Ciutadana a l’ajuntament restarà oberta des de les 8 del matí per aclarir dubtes que pugui tenir la ciutadania respecte als punts de votació. S’atendrà presencialment i també per telèfon en el 93.767.15.60.