Vés al contingut
1

Eric Pérez (VOX): "El lema és En defensa pròpia, perquè Catalunya s'està degradant"

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Ràdio Pineda ha entrevistat avui Eric Pérez, de Vox, dins del cicle d'entrevistes pel 12M als partits amb representació al Parlament de Catalunya. Eric Pérez és regidor a Tordera i número 42 de la llista per Barcelona. Ha dit que les enquestes no els preocupen, perquè «la veritat arribarà el dia 12». Ha explicat que a la comarca som presents cada dia amb carpes informatives, a poblacions com Mataró, Premià, Calella, Pineda i Tordera. «Per nosaltres és important parlar amb la gent, i estar en contacte directe». Del lema «En defensa pròpia» ha destacat que a Catalunya els barris s'estan degradant, i fins i tot a pobles sencers. Defensen que els immigrants que han entrat de manera irregular han de ser expulsats, «pels d'aquí i pels que han entrat de forma legal», però també «els que són delinqüents s'han de fer fora».

 

Pel que fa a l'independentisme, ha dit que fa 20 anys era una minoria, i després ha anat creixent. Considera que a causa del procés, «Catalunya ha perdut força i per això milers d'empreses han marxat i la convivència s'ha vist afectada». Defensen una Catalunya «post-separatisme» a dins d'Espanya.

 

Ha dit que VOX té votants pràcticament de tot els colors: «de l'independentisme, dels socialistes, del PP i Ciutadans ens vingut vots». Ha dit que ells s'han fixat en les persones de barri, i qyue VOX diu al parlament el que ells diuen al carrer. Pel que fa a l'educació, volen que les dues llengües siguin vehiculars català i castellà. De l'habitatge el problema és que no hi ha diners, perquè es malbaraten en altres polítiques vinculades a l'independentisme.

Del candidat de Vox, Ignacio Garriga, ha dit que és una persona noble, que va ser professor a la Universitat, i valors arrelats: «Dona veu a milers de persones que creuen al nostre discurs, és un representant del poble i de les persones»