Vés al contingut
1

2ª Marxa solidària per ajudar a fer millores al pati de l’escola Horitzó

 

L’organitza l’AFA i l’Escola d’Educació Especial Horitzó i es fa aquest diumenge a 2/4 de 10 del matí amb sortida i arribada a la platja dels Pins. El preu de la inscripció és de 5€ i tota la recaptació es destina a la millora del pati de l’escola.


L’any passat es va fer la primera edició i es va poder cobrir part de la despesa per a un nou gronxador adaptat pel pati. Aquest any volen seguir amb les millores i més propostes. En acabar la marxa es farà un concert amb l’Escola Municipal de Música de Pineda. La Susanna, presidenta de l’AFA us anima a participar i a col·laborar.

Les inscripcions es poden fer aquest mateix diumenge, dia de la marxa, a partir de les 9 del matí a la plajta dels Pins. Des del centre han explicat que els diners que es recullin serviran per seguir millorant el pati de l'escola. Calen elements adaptats a les necessitats dels alumnes com ara trapezis adaptats, plataformes que donin accés als alumnes de mobilitat reduïda i espais acollidors. Recordem que l’Escola dona servei als alumnes amb necessitats adaptades de la comarca.

La marxa també permetrà compartir moments amb les famílies i també es vol visibilitzar als infants i joves del centre i «ser ciutadans actius».

 

1

 

2