Vés al contingut
1

Un dels grups de ball de la Hermandad del Rocio es classifica pel campionat europeu de dansa

Fotos: Isabel Bellido i Hermandad del Rocio de Pineda

 

Que es disputarà el primer cap de setmana del mes de novembre a Roma. Ara fa uns dies, el grup de ball que dirigeix Vicky Aguilar s’han classificat, en la modalitat de flamenc, a les categories d’individual i grupal, al campionat Nacional de Dansa celebrat a Burgos. Hem parlat amb Isabel Bellido, una de les professores de ball de la Hermandad del Rocio i s’ha mostrat molt emocionada per la classificació.

En aquesta competició hi participava més de 2.000 ballarins de 143 escoles de dansa de tot Espanya. Isabel Bellido ha explicat que s’ha competit en diverses categories i, en la modalitat de flamenc, han presentat ‘bulerias’. Ha dit que en les dues modalitats han tret la màxima puntuació del jurat.

Isabel Bellido ha fet un agraïment a totes les persones que les han felicitat i ha posat en valor les hores de dedicació i sacrifici que hi ha al darrera d’aquests grups de ball. Afronten, ha dit «amb il·lusió i ganes» el repte de participar al Campionat Europeu de Dansa a Roma i ha dit que aspiren a participar, passar-ho bé i a compartir.

 

1