Vés al contingut
1

El Centre Cultural guanya el Concurs de Teatre del Centre de Gràcia de Barcelona

Fotos: Centre Cultural

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Per l'obra de teatre 'L'Assassinat a l'Orient Express'. Ha rebut el 1er Premi a la Millor Companyia, i també el 2on premi a la Millor Direcció per Pol Beltran i Ruben Espinosa. També han guanyat un 2on Premi al millor actor principal per Gustavo Jiménez i al millor actor de repartiment per a Pol Beltran.

 

2

 

La companyia que ha representat l'obra també s'han endut el primer premi a la Millor escenografia, millor il·luminació, millor so i millor vestuari. Esther Deprius, presidenta del Centre ha fet una valoració molt positiva dels premis.

 

 

Ha estat un cap de setmana de premis pel centre perquè l'obra de teatre 'El florido Pensil-nenes!', també ha estat guardonada, en aquest cas, al Concurs de Teatre Premi Ciutat de Sant Feliu de Guixols. La companyia ha rebut el Premi especial del Jurat i s'ha endut el 3r Premi a la millor votació popular. També han rebut una nominació a millor actor de repartiment per Joan Rodés i una altre nominació al millor vestuari.

 

 

 

3

 

1

 

L’activitat al Centre Cultural continua aquests dies amb les cloendes de l’Escola de Teatre Artur Iscla i ja estan preparant el musical d’aquest estiu: ‘La Botiga dels Horrors’. Les entrades ja són a la venda al web www.ccrpineda.cat

 

4