Vés al contingut
1

Reaccions a Pineda per l’anunci de Pere Aragonès d’abandonar la política

Moment de l'anunci que ha fet Pere Aragonès (ACN)
 

 

En relació amb l’anunci que ha fet Pere Aragonés, un dia després de les eleccions, que deixa la política, Mònica Palacín (ERC) ha fet un agraïment com a grup i com a equip republicà a Pere Aragonès, ha dit «per la feina que ha fet com a president de Catalunya». Ha dit que les seves paraules «demostren la dignitat i els valors republicans i que estan al seu costat i seguiran treballant per aquest projecte i pel país».

 

Xavier Amor (PSC) ha dit que no l’ha sorprès la decisió. Ha mostrat el seu agraïment personalment a Pere Aragonès per la feina feta com a President de la Generalitat. Ha dit que «entén i respecta que no ha sigut una decisió fàcil i per tant, ha demanat respecte màxim a la seva decisió» i li ha desitjat sort. Ha dit que, independentment de la distància política, sap que és estar a primera línia i lluitar davant moltes dificultats, i entén com es pot sentir.

 

Noemí Llorens (Junts per Pineda) ha fet un agraïment a Pere Aragonès per la feina que ha fet com a president de Catalunya. Ha dit que la seva decisió «és lògica, esperable i respectable». Ha dit que Pere Aragonès és una persona coherent i «ha fet el que ha dit que faria si perdia les eleccions». Noemí Llorens ha fet una valoració positiva sobre la la decisió que ha pres Aragonès .


 

Diego Sánchez (PP) ha dit que «era previsible i d’esperar després de la desfeta d’ERC a les eleccions del 12-M» segons ha expressat «per la penalització del votant i de les polítiques que l’ha portat a un carreró sense sortida». Ha dit que «qui no fa una bona feina, la ciutadania penalitza» i ha dit que «és un dels responsables dels pitjors resultats d’ERC en unes eleccions al Parlament de Catalunya.»


 

Marcos Ortega (COMUNS) ha manifestat respecte cap a la decisió de Pere Aragonès. Ha dit que els resultats d’ERC no han sigut bons en aquestes eleccions i, per tant, entenen i respecten la seva decisió. Ha dit que «a nivell intern ERC haurà de buscar noves fórmules» i «com que ell es sent responsable assumeix aquesta responsabilitat d’abandonar la política».