Vés al contingut
1

Gairebé 1500 persones voten els millors dibuixos per crear el Calendari d'Educació Viària de 2025

 

 


 

Més de mil persones han votat el formulari en línia i unes quatre-centes ho van fer de manera presencial. El proper 12 de juny, a L’Auditori, es coneixeran els catorze alumnes guanyadors dels premis.

Han finalitzat les votacions per escollir els dibuixos guanyadors del Calendari d’Educació Viària d’enguany. El concurs recull propostes de nenes i nens de 5è i 6è de Primària de les escoles pinedenques. De totes elles se n’escullen 50, que passen a una votació popular.

Com ja és habitual, la proposta té un gran seguiment al municipi. Enguany s’han recollit un total de 1.007 vots al formulari en línia i gairebé 400 vots presencials, entregats a l’estand específic instal·lat durant els dies de Fira Sud.


 


 

Entrega de premis 12 de juny

D’entre els dibuixos participants, les votacions premiaran els catorze amb més vots. Els guanyadors es coneixeran el proper 12 de juny en un acte de reconeixement a L’Auditori de Pineda. Els catorze dibuixos s’utilitzaran al Calendari d’Educació Viària 2025, que a partir del desembre es podrà recollir de manera gratuïta tant a l’Ajuntament com a la Policia Local.