Vés al contingut
1

Revisions gratuïtes a l'Hospital de Calella per detectar càncer de pell

Foto: CSMS

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La Corporació participa per primera vegada en una campanya per la detecció del càncer de pell. Durant les tardes del 5 i 19 del mes de juny es portaran a terme revisions gratuïtes a l’Hospital de Calella amb visites de 15 minuts. Per participar en la iniciativa calia omplir prèviament un formulari per conèixer si la persona és o no de risc. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’uneix per primera vegada en la campanya Euromelanoma per a la detecció del càncer de pell. En parla el Dr. Adrià Panés, coordinador de la unitat de Dermatologia de la Corporació. Ha dit que a causa de la gran demanda que hi ha hagut, s'han omplert totes les cites i ja no queden places per la campanya d'aquest any.

Tot i que ja s'han exhaurit les places, la Coororació ha ofert a la població la possibilitat de revisar-se la pell per dermatòlegs en jornades gratuïtes i accessibles, sobretot, per a persones de risc.

 

L'objectiu té per objectiu la prevenció i el diagnòstic precoç de les lesions pigmentades de la pell, amb un enfocament especial en la detecció de lesions canceroses com el melanoma i altres tipus de càncer cutani.