Vés al contingut
1

Aquest estiu pots aprofitar els tallers i espectacles d'estiu al Centre Cívic Poblenou

 

 

 

El Centre Cívic Poblenou ha presentat la seva programació d’estiu, amb un total de vuit propostes, concentrades al mes de juliol i de caràcter gratuït. No caldrà inscripció prèvia, però sí tenir en compte la limitació de places, per la qual cosa es recomana antelació i previsió d’assistència.

De les vuit activitats, quatre són tallers i quatre són espectacles. Totes les activitats començaran a partir de 2/4 de 7 de la tarda. Els tallers són de temàtica variada, amb taurons, figures de l’espai exterior, pirates i garlandes refrescants. Els espectacles són dissenyats per a tota la família, amb animació, màgia, música i contes.


 

A més, tots els divendres de 5 a 8 del vespre es faran jocs de taula per a compartir en família. Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al Centre Cívic Poblenou del Passeig Diputació, 8. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.30 a 13 h i de 17 a 20 h (agost tancat) Tel. 93 767 15 60 (extensió: 6803) | ccpoblenou@depineda.cat | www.pinedademar.cat