Vés al contingut
1

Alba Viana acaba tercera a la mítica Pedals de Foc i Núria Mateu tercera a la categoria Master

 

Fotos. Montpalau Team

 

 

L'atleta pinedenca del Montpalau Team Alba Viana ha fet una cursa rodona i ha acabat al podi en tercer lloc en aquesta cursa en BTT amb un temps de 7h.31m.

 

1

 

1

 

 

La pinedenca Núria Mateu ha sigut també tercera a la categoria Master amb un temps de 8h.9m i ha acabat vuitena de la general i la també esportista del Montpalau Team Mireia Pou de Santa Susanna, ha acabat setena de la general amb un temps de 8h8m. A la cursa també hi han participat els esportistes del centre excursionista pinedenc Joan Pou i Jaume Duran que també l'han culminat; tota una proesa esportiva.

 

1

 

1

 

 

És la ultramarató de bicicleta de muntanya més dura d'Europa i una cursa pionera al món, i que es fa a la Val d'Aran. La cursa ha estat marcada per unes temperatures més baixes del normal i també per la pluja i el mal temps.


L'equip pinedenc també ha comptat amb un grup de seguidors que els ha animat a diversos punts de la cursa, fins a l'arribada a la meta.

 

1


 

 

1

 

 

La cursa s'ha celebrat dissabte a la Val d'Aran i l'equip pinedenc ha participat a la distància de 112 km amb un desnivell positiu de 2700 m+ i que té dures etapes de pujada i passa per alguns dels pobles més bonics de l'Aran amb sortida de la Vall Fosca, al poble de Cabdella del Pallars.

L'any passat, la també pinedenca Lluna Martí del Montpalau Team ja va guanyar la cursa en una fita esportiva de gran nivell internacional amb un temps de 7h.20m11''.


 


 

La Pedals de Foc NonStop

Va començar l’any 2006 i cada cop compta amb més participants. Utilitza com a base la mítica ruta cicloturista per etapes Pedals de Foc, amb sortida i arribada a Vielha (Val d’Aran), una ruta d'extraordinària bellesa natural i paisatgística.

Una de les rutes amb btt més clàssiques d'Europa i una de les més boniques gràcies als paratges del Pirineu lleidatà que travessa, al perímetre del Parc Nacional de Catalunya i passant pel Parc Natural de l'Alt Pirineu. Passa per llocs màgics com el bosc de Gerdar, l'avetar més gran de la península, pobles deshabitats o ports de muntanya de primera categoria com el de l'Oli o el mític Triador, a més de 2.100m d'alçada.

 

1