Vés al contingut
1

Attendi, la nova aplicació de lloguer entre particulars i empreses creada per joves de Pineda, Malgrat i Girona

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Al projecte hi han participat dos joves de Pineda, de Malgrat de Mar i de Girona que han creat una aplicació moderna i eficaç de lloguer de material i estris entre particulars i empreses. Són els enginyers informàtics Armand Molina, i Pol Trujillo i els enginyers aeroespacials i físics, Jesús Navas i Martí Massó i l'enginyer industrial Hugo del Rio. La idea és d'aquests joves de Pineda, Malgrat i Girona i la filosofia és senzilla; oferir seguretat, qualitat i compromís en la transacció del material a llogar. 

 

Una persona ofereix un producte en lloguer i una altra persona sol.licita llogar aquell material. Això evita haver-lo de comprar com altres aplicacions i a més, l'aplicació compta amb assegurança, verificació d'usuaris, sistema de ressenyes i de crèdit social que permet la fidelitat de clients i usuaris.

 

 

1

 

1

 


 

És una aplicació innovadora, segura i altament intuïtiva

Permet als usuaris llogar una àmplia varietat de productes de manera eficient i sense complicacions. Asseguren que fan un esforç «per ser un motor de canvi positiu en la manera com les persones interactuen amb els recursos i amb el medi ambient».

La pantalla inicial ofereix diverses funcionalitats clau, com la cerca de productes, llistats de productes en tendència, productes més propers i cerques recents. A més, des d'aquesta pantalla es pot accedir als anuncis guardats com a favorits o publicar un nou anunci, obrir la pantalla de xats, veure el perfil de l'usuari i ajustar la configuració.

 

També mostra detalls com el nom, la ubicació, una foto de perfil amb fons, una breu descripció, els diners disponibles per retirar de la cartera, el historial de transaccions, la possibilitat d'incloure la URL d'una pàgina web o la ubicació de una botiga física (si és una empresa), i el llistat de productes publicats. Tots aquests elements poden ser modificats per l'usuari, ja que aquesta és la pantalla del seu propi perfil.


 

També disposa d'un xat, filtrat de productes, ajuda, i notificacions en temps real. L'aplicació també permet cancel.lar el lloguer. Un aspecte molt important és que permet fer la puntuació de qui lloga, el que ofereix una gran garantia als clients. L'aplicació també és molt interessant per a petites empreses, grans corporacions, emprenedors o escoles i projectes d'investigació entre altres.

Ara els joves pinedencs negocien amb les asseguradores i inversors perquè els ajudin a acabar de llençar l'aplicació. El llançament es farà aquest estiu i ja hi ha grups inversos interessats, i fins i tot, empreses que han participat en el llançament de 'Globo' entre altres.


 

Ara, tant en Jesús com en Martí viatjaran a finals d'any a Washington (EEUU) per participar d'un projecte a la NASA.

Han explicat que els fa molta il.lusió poder-hi participar mentre lideren els seus propis projectes com ara Attendi.