Vés al contingut
1

Les entrades per festival Mar d'Estiu, cal comprar-les directament a la seva pàgina web, sense intermediaris

 

 

El festival està organitzat per la promotora The Project amb el patrocini de l'Ajuntament de Pineda i l'Ajuntament de Santa Susanna. L'organització demana comprar les entrades directament a la pàgina web amb la màxima garantia i per no caure en estafes de tercers. Recordeu que els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult o tutor legal. Més informació a www.mardestiu.cat


 

Per fer-vos una idea, mentre que una entrada pel concert de Malú a la pàgina web oficial té un preu de 50€ al lateral de la platea, a diverses plataformes de venda d'entrades el preu puja fins els 228€; el preu multiplicat per quatre.

Una altre exemple, en aquest cas pel concert de Sopa de Cabra. Una entrada oficial al lateral té un preu de 34€ mentre que a diverses plataformes el preu és de 151€; el preu també multiplicat per quatre.


 

Els concerts començaran a les 9 del vespre

Han fet públic que la duració dels concerts és de 90 minuts però pot variar segons l'artista. L'hora d'inici dels concerts serà a les 9 del vespre però el concert del 4 d'agost de Los Secretos i Dani Flaco començarà a les 8 i el concert del 18 d'agost de Mushkaa + The Tyets començarà a 2/4 de 9 del vespre.


El cartell gira al voltant dels grans noms amb trajectòries artístiques consolidades, parant especial atenció a l’escena catalana i espanyola. Els divertits Ojete Calor inauguraran el cicle el 3 d’agost, donant pas a una programació que comptarà amb un bon grapat de grans noms com Los Secretos, Sergio Dalma, Luz Casal, Ara Malikian, Rozalén, Malú i Sopa de Cabra. També hi seran God Save de Queen, Antoñito Molina, Juan Magán i tancarà el concert els recentment premiats als Premis Enderrock, Mushkaa i The Tyets.

Els concerts començaran a les 9 del vespre i acabaran a les 11 de la nit. El Village també funcionarà i tothom podrà gaudir de l'oferta de restauració. El Village també tindrà un concert diari, 'Veu de Dona', amb veus femenines emergents al panorama musical.


 

El cartell
Artistes de gran renom com Malú, que repassarà en directe les seves millors cançons, l’estimadíssim Sergio Dalma i Juan Magán, amb els seus hits de ball llatins, també formen part d’aquesta cita estel·lar. El gadità Antoñito Molina, en plena espiral ascendent, és tota una realitat indiscutible d’aquesta temporada, arribant a audiències cada cop més grans. Els sempre inspirats God Save The Queen i Rozalén, que presentarà el seu nou disc El Abrazo, també ens acompanyaran.  Tampoc podem deixar de banda els més joves, així que el cartell inclou un doble concert amb dues de les propostes més actuals i populars de la nostra escena: Mushkaa i The Tyets completen un festival Mar d'Estiu pels amants de la millor música en directe.

Tota la informació a www.mardestiu.cat i entrades 

 

Ojete Calor, 3 d'agost

Los Secretos, 4 d'agost

Antoñito Molina, 5 d'agost

Sergio Dalma, 6 d'agost

God Save The Queen, 7 d'agost

Juan Magán, 8 d'agost

Sopa de Cabra, 10 d'agost

Malú, 13 d'agost

Luz Casal, 15 d'agost

Rozalén, 16 d'agost

Ara Malikian, 17 d'agost

Muschkaa + The Tyets, 18 d'agost