Vés al contingut
1

L'Oficina d'Entitats i Voluntariat fa una sessió per informar sobre com cal demanar les subvencions

 

 

La sessió ha estat informativa per a tot tipus d'entitats i associacions i ha servit per informar del procediment per a demanar subvencions i ajuts a l'Ajuntament de Pineda en qualsevol de les seves àrees (cultura, esports, participació ciutadana, etc).

 

 

La sessió ha omplert de gom a gom el petit auditori de can Comas amb tot tipus de representants d'entitats de Pineda. Han pogut esvair dubtes i també entendre el procés per a demanar els ajuts correctament i també sobre com fer la justificació, i també els canvis que s'han aplicat darrerament. També com fer correctament el pressupost i quina documentació cal aportar per a poder complir amb la normativa que regeix els ajuts municipals.

 

1

 

El procediment es basa en presentar un projecte per activitat o anual i un pressupost, i gràcies a un sistema de puntuació que ja ve regulat, serveix per atorgar correctament els ajuts entre entitats.

Els participants se'ls ha informat que se'ls enviarà tota la informació i que el procés per a demanar ajuts per a l'any 2024 comença justament el proper dimarts 16 de juliol.

Els membres de les entitats han valorat molt satisfactòriament aquesta formació que han rebut per part dels tècnics municipals i també hi han estat presents diverses regidores de l'Ajuntament.