Divendres es presentaran les XXXII Jornades del bacallà de Pineda amb la reobertura de l’Oficina de Turisme
Aquest divendres comencen les Jornades del Bacallà a Pineda, que arriben a la 32ena edició. Nou restaurants de Pineda s’han afegit a les jornades, amb plats on el bacallà és el protagonista, elaborant una àmplia oferta gastronòmica que aposta per la qualitat i els productes de proximitat. Els participants són Diagonal, Can Formiga, ECO Pizzeria Que Bona, el Peix Grillat, Pura Brasa, Chicken & Fisch, Pepet, Kapytal i D’Brasa.
Es podran degustar una trentena de plats diferents, des dels més tradicionals als plats innovadors. Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites: bacallà micuit, a la mel, a la monistrolenca, a la mussolina d'all, amb tempura...
La presentació és divendres i conicideix amb l’obertura de l’Oficina de Turisme aquesta temporada. Els dos actes coincideixen divendres a 2/4 de 12 a l'Oficina de Turisme (Plaça Catalunya, 1) on els restaurants participants oferiran un petit tast dels plats que es podran gaudir fins el 21 d'abril en diferents restaurants i establiments de Pineda.