Vés al contingut
pallapupas

Els mitjans locals es posen el nas per celebrar els 10 anys d''Un dia de nassos'

Aquest dijous les televisions i les ràdios locals se sumen a aquesta campanya solidària organitzada pels Pallapupas. Ràdio Pineda és una de les emissores que s'ha afegit a la iniciativa impulsada per La Xarxa de Comunicació Local i que seguiran moltes televisions i ràdios de proximitat. La voluntat és que els radiooients i teleespectadors participin en els actes que organitza l'ONG aquest cap de setmana per celebrar els 10 anys de la campanya 'Un dia de nassos'.


 

Un any més, es podran comprar les entrades a meitat de preu a quatre parcs temàtics a Catalunya i Andorra: Tibidabo, Catalunya en Miniatura, la Granja d' Aventura Park i Naturlandia. Son entrades que serveixen només per a aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny. Els diners que es recullin aniran destinats a Pallapupas, l'entitat que treballa per omplir de riures els hospitals. Pallapupas vol millorar l’estat d’ànim dels malalts, generant un canvi positiu gràcies a l’humor. L'ONG fa riure cada any a 104.000 persones hospitalitzades a tot Catalunya. Podeu comprar les entrades anticipades al web de l'entitat undiadenassos.org. Entrades a meitat de preu amb el doble de valor.


 

Dimenge a les 17.30h a la plaça dels Somnis del Tibidabo tindrà lloc la traca final de la celebració. Els Pallapupas conviden nens i grans a assistir a la gran festa, on es bufaran les espelmes del pastís i es farà una xocoladada popular. En les nou edicions anteriors, 'Un dia de nassos' ha aconseguit la participació de prop de 100.000 persones.

Podeu consultar, clicant aquí, les televisions i les ràdios que se sumen al projecte.