Vés al contingut
1

Un taxista pinedenc viatja fins a Polònia per ajudar a quatre dones ucraïneses a fugir de la guerra

Jordi Aguilera ha explicat que «va tenir la iniciativa en escoltar per la ràdio una entrevista amb experiències similars». A l'arribada a Polònia va veure que tot està ben organitzat: «tenen un registre molt detallat de cada voluntari, al que se li fa un procés de identificació. Ha dit que «li van assignar quatre dones que viatjaven a Catalunya, el País Valencià i també a Lió, a França»
1

Recollida de joguines pels infants desplaçats d'Ucraïna

Les joguines es portaran aprofitant un segon viatge que sortirà dijous, impulsat pels taxistes de Pineda, per recollir persones refugiades a la frontera amb Polònia i portar-les a Catalunya. En aquell punt estan abastits de roba i aliments, i demanen joguines pels nens: noves o en molt bon estat i d'una sola peça: nines, cotxes, pilotes...
1

Campanya solidària sense precedents a Pineda per Ucraïna

La campanya de recollida humanitària per Ucraïna a Pineda està superant totes les expectatives des del primer dia que es va anunciar, ara fa una setmana. La recollida acabarà divendres i el comboi de Protecció Civil sortirà la setmana que ve per ajudar al poble d'Ucraïna. Ara es reculen aliments, productes higiènics i medicaments de farmaciona.
Subscriu-te a solidaritat