Vés al contingut
1

S'amplia el programa de suport escolar per a l'alumnat de Pineda

Des de l’ajuntament de Pineda de Mar, i dins el Pla Educatiu d’Entorn, es repren aquest curs el programa de reforç escolar. Aquest curs s’han doblat els esforços municipals per ampliar-ho també a 3r i 4t de primària. Un curs més l’ajuntament també ofereix el servei de logopeda i psicologia a alumnes de Pineda
1

El curs escolar comença a Pineda amb normalitat, il·lusió i esperança

A Pineda comncen el curs més de 4.100 estudiants. Per cicles, l’educació infantil (0 a 6 anys) 800 infants repartits entre les dues llars d’infants municipals, les dues llars d’infants privades i les 9 escoles del municipi. Les escoles acullen més de 1.600 alumnes d’Educació Primària. Els instituts 1.600 d’alumnat de secundària i estudis postobligatoris -Cicles, PFI’s i Batxillerats i hi ha inscrits a l’Escola d’Adults de Pineda.
1

Les escoles de Pineda, a punt per l'inici de curs

Pineda té vuit escoles de primària i l'Escola d'Edicació Especial Horitzó, que és comarcal. Ràdio Pineda ha entrevistat les direccions de tots els centre: afronten al curs amb il·lusió, amb l'experiència de l'any passat i recuperant espais i especialitats, i flexibilitzant mesures.
1

El professorat dels centres educatius de Pineda i l'Alt Maresme comencen a rebre la vacuna

Segons han confirmat des dels centres a Ràdio Pineda,s ja han començat a rebre l'SMS de Salut i poden apuntar-se a un web, escollint centre de vacunació. També els agents de la Policia Local de Pineda i Mossos. Els col·lectius a vacunar els marca el Departament de Salut per a tot el territori, en funció de la disponibilitat de les vacunes i de les edats adequades a cada vacuna.
Subscriu-te a escoles