Vés al contingut
Passeig de Mar

El futur Camí de Sant Jaume costaner, passaria per Pineda

La idea que el Maresme crei un tram del Camí de Sant Jaume tindria el nom de 'Via Marina' i hauria de ser validat per l'autoritat del Camí de Sant Jaume de Galícia. El camí enllaçaria amb el tram de La Selva i a la comarca del Maresme començaria a Malgrat de Mar i passaria per Santa Susanna. Pineda, Calella i Sant Pol, i continuaria baixant fins a Mataró per dirigir-se fins a Montserrat, o bé per una variant fins a Barcelona i dirigir-se també a Montserrat.

Aplec de Sant Jaume

Diumenge es celebra l'Aplec de Sant Jaume de Pineda

Aquest diumenge se celebra l'Aplec de Sant Jaume, un aplec molt tradicional, que aquest any, el torna a organitzar l'Associació Cultural Mare Nostrum i l'Associació de veïns Les Creus. La presidenta de Mare Nostrum, Montse Iglesias ha dit que és un aplec molt estimat pels pinedencs.

Antoni Comín arribant a Calella

El Conseller de Salut, Antoni Comín, admet que l'Hospital Sant Jaume "necessita inversions urgents"

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha dit que l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, és un dels quatre pitjors centres sanitaris públics catalans, i cal començar a actuar amb més urgència i rapidesa. En una visita a Calella, el Conseller ha dit que no es podia comprometre a fer les inversions necessàries fins a tenir «la garantia que es podran fer» però la voluntat és que aquest any es puguin concretar algunes inversions. Catalunya té 60 hospitals públics i el de Calella és un dels que necessita una inversió més important segons ha dit el mateix conseller Comín.

Hospital Sant Jaume

El conseller de Salut, Antoni Comín, visita l'Hospital Comarcal Sant Jaume

El Conseller de Salut, Antoni Comín, visita aquest dimecres l'Hospital Sant Jaume de Calella. El Comitè d'Empresa també es reunirà amb el conseller, que vol conèixer la realitat del centre hospitalari i recollir les principals demandes dels treballadors. El Comitè d’Empresa plantejarà al conseller de Salut poder recuperar la situació que hi havia a l’Hospital de Calella abans de les retallades, inclosos els drets laborals del personal.

Subscriu-te a sant jaume