Vés al contingut
1

L'Aplec a Sant Jaume ha celebrat els seus 62 anys

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

L’aplec, petit i eixerit com diuen els seus organitzadors, ha tornat a fer les delícies de balladors i balladores de sardanes i de moltes persones que s’han acostat a redós de l’ermita per gaudir de tots els actes programats. El temps també ha acompanyat i ha fet que la jornada hagi estat tot un èxit. Anna Ortega, de Mare Nostrum, i membre de la organització s’ha mostrat satisfeta de l’assistència i l’acollida de tothom a l’aplec.

Un any més s’ha fet la missa, hi ha hagut sardanes amb la cobla Premià i a la mitja part, també s'ha presentat el llibre ‘Les 60 ermites del Maresme i el Corredor’, dels autors Daniel Rangil i Joan Ferrer. La propietària de la finca també ha obsequiat, com és habitual, amb galetes i moscatell a tots els assistents. També es va poder escoltar una sardana del Mestre Soms dedicada, justament, als propietaris de la finca de Sant Jaume en agraïment per cedir l'espai per a fer-hi l'aplec des de fa tants anys.

 

 

1

 

En acabar s'hi ha fet una arrossada.

Aquest aplec va ser el primer de Catalunya fet pel jovent de Calella que anys més tard el van celebrar a Calella. Per tant, és el més antic de Catalunya. És molt tradicional i estimat pels pinedencs.

 

1

 

1