Vés al contingut
1

Torn obert de paraules del ple de gener

En el torn obert de paraules, ERC-JxP va demanar que s'apliquin mesures per netejar millor Pineda i solucionar algunes deficiències en carrers i voreres i l'enllumenat públic. Va demanar una gran campanya cívica a Pineda. També van demanar novament retirar el generador de corrent del Barri del Carme que van dir que és «perillós». També van demanar informació sobre la tala d'arbres a la Plaça Espanya i van advertir que els nous arbres plantats poden tenir punxes perilloses pels infants. També van demanar de convocar el Consell Escolar. Finalment van demanar que les obres de la Biblioteca de Poblenou es puguin re-empendre quan abans millor.


 

Pineda en Comú va demanar que abans de Setmana Santa es pugui crear una comissió de treballs a fer a la façana marítima de Pineda. També va sol.licitar un pla de millora de l'habitatge. També van demanar una campanya de civisme que busqui bons resultats per tenir una Pineda millor.


 

En Marxa-Junts per Catalunya va demanar tenir un protocol local per a tenir en compte a qualsevol persona amb qualsevol tipus de discapacitat, tal i com ha demanat ADIAM als diferents grups municipals.