Vés al contingut
1

Pineda espera rebre 850.000€ de l'Estat, la Generalitat i la Diputació de Barcelona per ajudar en les despeses del Glòria i la restauració de la platja

El ple de febrer de l'Ajuntament de Pineda va aprovar sol·licitar la «delimitació de zona greument afectada pel temporal Glòria». Això permetrà poder rebre ajuts de les administracions per fer front a les despeses que ha generat el temporal. Uns ajuts que arribaran de l'Estat, la Generalitat i la Diputació. En total, poden arribar a ser 850.000€ segons va explicar en el ple la regidora de presidència i primera tinent d'alcalde, Sílvia Biosca. Tots els grups municipals van votar a favor i van destacar la importància de treballar amb totes les administracions segons les competències de cadascuna.

La regidora d'ERC-JxP, Mònica Palacin, ha dit que «són actuacions que han de servir per millorar la platja de Pineda i caldrà estar preparats per tenir-hi obres durant uns mesos».

El regidor de Pineda en Comú Marcos Ortega ha dit que «és important demanar ajuts per arreglar la platja de Pineda i encarar l'estiu».

La regidora d'En Marxa-JxCat Noemí Llorens va demanar «que es tinguin criteris a llarg plaç a l'hora de posar diners a la platja de Pineda».

El govern de l'Estat pot començar durant les properes setmanes les obres per fer una nova escullera a la platja dels Pescadors fins la Riera, entre altres mesures com treure el carril bici de formigó.