Vés al contingut
1

Tots els grups municipals animen a superar aquests dies cuidant-se, amb confiança i complint estríctament amb les normes de confinament a casa

S'espera que les properes setmanes es pugui frenar la 'corba' de creixement de nous infectats durant aquesta setmana. S'allarga el període de confinament, i per tant, el període acabarà, si no hi ha pròrrogues, el proper 12 d'abril, en plena Setmana Santa. Encara que es pogués aixecar el confinament, no es podrà fer vida normal fins passades unes setmanes, segons s'ha pogut veure també a la Xina, on ha acabat el període de confinament per la població un cop ha passar l'epidèmia en aquell sector.

 

El cap d'epidemiologia de l'Hospital Clínic, Antoni Trilla, espera que les decisions preses abans permetin no arribar a la corba d'Itàlia. També ha dit que les darreres xifres a Catalunya «són les que es preveien, i continuaran durant aquesta setmana». Trilla ha indicat que sembla que es podrà multiplicar per tres la capacitat de les UCIs.

 

 

En una entrevista recent als portaveus polítics de l'Ajuntament de Pineda, tots han donat missatges d'ànims a la població davant els dies que encara queden per endavant.

La Regidora d'En Marxa-JxCAt ha demanat «aprofitar el temps a casa per viure amb intensitat la vida en família, potenciant els bons hàbits i aprofitem els moments viscuts a casa».

 

El regidor portaveu de Pineda en Comú, Marcos Ortega, ha dit que «potser és moment per reflexionar aspectes de la vida, canviar hàbits, dedicar moments a la conversa o la lectura, perquè en un futur es puguin desenvolupar els projectes personals i professionals».

 

La regidora portaveu d'ERC-JxP i també diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Palacín, ha dit que «hem de ser estrictes amb la informació i treballar com a col.lectiu per superar aquest moment». També ha fet un agraïment a tothom que ajuda a sortir d'aquesta situació.

 

Per últim, l'alcalde de Pineda Xavier Amor (PSC) ha dit que «el més important és seguir les pautes que demanen els metges i especialistes» i ha fet un agraïment a tothom que fa tot el possible per reduir el nombre d'afectats.