Vés al contingut
1

El 'Sant Jordi als balcons', anima a Pineda una celebració atípica pel Covid-19

Muntatge amb imatges enviades a  Ràdio Pineda.

Podeu veure tot l'àlbum a Facebook de Ràdio Pineda. També trobareu més imatges a xarxes amb el #radiopineda #santjordipinedademardesdecasa #pinedarosesdebalco  

 

La celebració a Pineda de Sant Jordi als balcons va tenir molt bona acollida. Les escoles i Ràdio Pineda van convidar als infants a cantar una cançó de Sant Jordi, del grup El Pol Petit, ahir al vespre. Va ser a 2/4 de 8 del vespre.

 

També, durant tot el dia, molta gent va seguir la iniciativa ciutadana de guarnir els balcons amb motiu de Sant JordI.  aLGUNS DELS PUNTS AMB MÉS PARTICIPACIÓ VAN SER EL c/ mAJOR DE pINEDA cENTRE I EL c/ PONENT A poBLENOU, TOT I QUE ES VAN PODER VEURE BALCONS GUARNITS ARREU DEL MUNICIPI.


 

Ràdio Pineda va fer una crida a enviar-nos fotografies via missatge privat de Facebook i podeu trobar un àlbum al Facebook de Ràdio Pineda. També ens han enviat imatges de la cançó de Sant Jordi, amb les quals estem elaborant un petit vídeo que trobareu des d'aquesta tarda a les nostres xarxes socials i canal de Youtube.

 

1