Vés al contingut
1

Noemí Llorens (En Marxa-JxCat): «Fem propostes en positiu per canviar allò que no ens agrada"

Ràdio Pineda ha iniciat avui amb Noemí Llorens (En Marxa-Junts x Catalunya) un cicle d'entrevistes de valoració del primer any de mandat municipal amb els i les portaveus dels grups municipals amb representació a l'Ajuntament de Pineda: Xavier Amor (PSC), Mònica Palacín (ERC-JxP), Marcos Ortega (Pineda En Comú) i Noemí Llorens (En Marxa JuntsxCat).


L'ordre de les entrevistes es fa de menys a més representació a l'Ajuntament de Pineda, per tant, ha obert el cicle Noemí Llorens, d'En Marxa-JxCat.

AQUÍ POTS ESCOLTAR L'ENTREVISTA


 

Noemí Llorens ha dit que «la seva forma de treballar és de servei a qui representen amb el màxim respecte i aportant propostes en positiu». Ha dit que «són a l'oposició estirant de les orelles quan fa falta, però també reconeixent els encerts i fent propostes per canviar el que no els agrada».

Noemí Llorens ha dit que «li agrada molt analitzar, treure dades i conclusions per ser més efectius i realistes». Ha afegit que «demanen tota la informació que necessiten i s'ha mostrat agraïda al personal municipal». Ha parlat també d'aspecte interns de treball i d'organització.

Pel que fa a l'equip de govern del PSC ha dit que «tenen respecte absolut per resultat però fa molts anys que governen i es nota que de vegades els falta frescor en les decisions polítiques».

També ha destacat aportacions que han fet a la política local com ara una moció aprovada per unanimitat contra la violència vers les dones i per la igualtat, així com una proposta per millorar el control dels diners públics destinats als partits polítics.

 

També ha parlat d'altres propostes dutes a terme com ara destinar un tram del passeig marítim rodat a les bicicletes i vianants mentre es fan les obres de la façana marítima. També ha dit que han desencallat «malentesos amb el veïns de Can Carreras» i «han ajudat a tirar endavant novament Protecció Civil a Pineda».

 

Ha dit que «Pineda té indicadors dolents pel que fa a l'habitatge, atur i educació» i per això ha demanat polítiques encarades directament a solucionar les mancances. També ha dit que fan falta estratègies a llarg plaç a Pineda. Ha dit que els diners que pugui rebre Pineda de la Unió Europa arran de la crisi de la Covid-19 s'han d'adreçar a aspectes que puguin modernitzar la població i definir com ha de ser en el futur. Ha tornat a insistir en el canvi d'usos del Polígon Industrial de Pineda per afavorir nous llocs de treball.

També ha dit que «s'ha d'omplir Pineda de gent als carrers per dinamitzar l'economia local».

 

De Pineda ha dit que «té un gran teixit d'entitats i això vol dir un gran gruix de persones altruistes i activistes que s'estimen el poble». Però ha dit que «falten idees de futur i decidir com ha de ser Pineda d'aquí a dues legislatures».


 

Noemí Llorens també ha parlat en clau general i ha dit que «el seu grup municipal es deu a uns ideals sorgits de l'1 d'Octubre i no els canviaran». Ha parlat de la situació política a Catalunya i del moviment de partits en el sí del PDCAT i Junts X Catalunya i ha afegit que «es van involucrar en política per uns fets i ara tot passa perquè no hi hagi presos polítics ni exiliats» i ha afegit que «defuig de les cadires i els poders i interessos partidistes».


1

 

La resta de partits, les properes setmanes

Seguirà el portaveu de Pineda En Comú, Marcos Ortega, el dimecres 8 de juliol.

L'entrevista a Mònica Palacín, portaveu d'ERC-JxP i diputada al Parlament, serà el 15 de juliol

L'alcalde, Xavier Amor, del PSC, tancarà el cicle el 22 de juliol.


Les entrevistes es fan els dimecres, després de l'informatiu de la 1 del migdia i estan dedicades a l'actualitat a Pineda, un cop s'ha complert un any de la constitució de l'Ajuntament per aquest mandat 2019-2023.


 

 

Es poden seguir en directe (13,15h. a 14h.) a Ràdio Pineda, 94.6FM i on line a www.radiopineda.cat i APP de Ràdio Pineda. Es podran tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta de www.radiopineda.cat.