Vés al contingut
1

El ple de setembre porta a aprovació subvencions destinades a cobrir les necessitats derivades de la Covid-19

Foto d'arxiu

 

Aquesta tarda es reuneix el ple a l'Ajuntament de Pineda, de forma telemàtica. Tracta les obres d'inversió del pla de xoc de la Covid-19 i aprovarà les bases de subvencions destinades a cobrir les despeses generades per la implantació de mesures de protecció enfront el Covid-19.

Ho ha explicat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, que ha dit que el ple municipal està dedicat a "com donar resposta a tot el que està passant en relació amb la pandèmia". Ha posat com exemple les obres del pla de xoc, "petites obres que no passen de 50.000 € que faran empreses d'àmbit local, tal i com vam anunciar per dinamitzar l'economia local".

 

En el ple d'avui també es porten a aprovació les bases de les subvencions destinades a la promoció de l'economia local 2020. Un altre punt del ple de Pineda són les "subvencions destinades, de forma excepcional, a cobrir les despeses generades per la implantació de mesures de protecció enfront el coronavirus". Xavier Amor ha recordat que van anunciar ajuts per subvencionar alguns impostos, "que per llei no els podem perdonar, però es fan unes bases reguladores per subvencionar aquestes despeses".

 

El ple també tracta avui l'ampliació del contracte de neteja dels espais municipals, en relació amb el fet que s'han incrementat les neteges a molts espais a causa de la pandèmia. Un exemple són els centres educatius, on es fan més neteges i desinfeccions cada dia.

En ple també tracta altres temes, així com el torn obert de paraules.

ERC-JxP presenta una moció per la posada en marxa de mesures urgents per la contenció de rendes de lloguers.

En Marxa-JxCAt presenta una moció per a la creació del Consell de Persones Grans de Pineda.