Vés al contingut
1

Les diputades per ERC, Mònica Palacín i Najat Driouech presenten a Pineda el llibre 'Tornarem a vèncer'

Escolta aquí l'entrevista

 

 

La diputada pinedenca Mònica Palacín (ERC) i portaveu a Pineda (ERC-Jxp) ha fet la presentació del llibre 'Tornarem a vèncer' d'Oriol Junqueras i Marta Rovira juntament amb la també diputada Najat Driouech.

Mònica Palacín ha dit que «el llibre posa damunt la taula una estratègia, on no hi ha retrets i que s'ha de llegir en calma». Segons ha dit a «una diagnosi i autocrítica sobre la situació política i és molt pragmàtic».

Ha afegit que «espera que tothom pugui escoltar la proposta que fa ERC, però que està a disposició del conjunt de la ciutadania que s'interessi per la política».


 

Najat Driouech també ha dit que «és un exercici d'anàlisi sobre les coses que s'han fet bé i les que no». També ha afegit que «el llibre és la proposta que té ERC però és molt obert a sumar-hi propostes». Ha dit que «l'1 d'octubre ha tingut aspectes molt importants per visualitzar el problema polític que té Catalunya i la imatge de la urna va ser molt forta, una icona».

També ha remarcat la «força de la gent a demanar el dret a decidir, que han donat la volta al món i han sumat molts suports a tot el món». També ha dit que «va fallar saber donar missatges per televisió arreu de l'Estat sobre el moviment independentista». També ha dit que «calia tenir més força a les grans ciutats catalanes»

L'acte es va fer a Can Comas de Pineda.

 

1