Vés al contingut
1

Entitats socials de Pineda impulsen una concentració a favor de la convivència i contra el racisme i el feixisme

Entitats i organitzacions de Pineda i el Maresme han convocat per diumenge una concentració a la plaça del Carme de Pineda. Entre les entitats convocants n'hi ha l'Ateneu Sa Boada, el GONG i la CNT, entre d'altresEn un comunicat, han volgut manifestar que «el civisme i la seguretat són qüestions fonamentals i que cal preservar sempre» però que «l’ultra dreta intenta utilitzar aquests debats per crear malestar, odi i confrontació entre iguals».

 

Rebutgen «de forma clara i rotunda qualsevol discurs d’odi racista, així com qualsevol partit o organització que vulgui aprofitar la situació actual per difondre discursos xenòfobs que posen en perill la convivència». També afirmen que no deixaran «cap espai a la extrema dreta ni a qualsevol organització racista» i alhora «reclamen «justícia social i polítiques socials que donin resposta a la situació actual», i tabé «seguretat i convivència». Tot això amb el lema «Fora el feixisme i el racisme dels nostres barris»

 

 

La convocatòria és diumenge a les 12 a la plaça del Carme i desmanen a tothom complir la normativa anit-COVID: mascareta i distància de seguretat. També demanen que si alguna persona te febre o es troba malament, no assisteixi a la
concentració.

 

1